Източник и снимки: ФлагманБургас бе на косъм от нова жестока трагедия.

...
Източник и снимки: ФлагманБургас бе на косъм от нова жестока трагедия.
Коментари Харесай

На косъм от жестока трагедия! Дъска от порутена сграда разцепи главата на 35-годишна жена в центъра на Бургас

Източник и фотоси: Флагман

Бургас бе на косъм от нова жестока покруса . Огромна изгнила дъска се строполи над главите на две млади дами в центъра на града. Дървената повърхност – палач е паднала от покрива на 4-етажна остаряла тухлена кооперация на ул. „ Сливница ” №5, вход В.

Инцидентът е станал в пиков час, на един от най-оживените пешеходни светофари, водещи към топ центъра на Бургас. 35-годишната Петя и пресичали трасето, отивали на „ Забраненото шоу на Рачков ”, като вместо на комедийния театър, се озовали в Спешното.

„ Беше извънредно. Дъската безусловно се разцепи в главата и удари моята другарка по крайници. Усетих, че ми става топло, внезапно всичко ми изтръпна, удари ме със страшна мощ. Уплаших се, цялата ми глава беше кръв. Смятам да подам тъжба в Община Бургас. Ще показва и доказателство от доктор. Надявам се покривът да бъде ремонтиран, с цел да няма по-голяма покруса, аз се разминах на косъм ”, сподели пред Флагман.бг Петя.



Секунди след случая на място дошъл брачният партньор на потърпевшата, който откарал двете дами към Спешното. Медиците са прегледали обширно 35-годишната бургазлийка, създали са й рентгенова фотография и са дезинфекцирали раната, която е дълбока 5 мм.

Петя е признателна ориста, че се е разминала единствено огромна нерешителност и не толкоз съществено пострадване. Тя е подала сигнал в Общината, от кое място незабавно са изпратили екип да инспектира рисковата постройка, притежателите са издирени и им е издадено наставление.

Репортер на Флагман.бг откри, че дъската-убиец към момента е на мястото на случая, а от покрива стърчи останалата част от дървената повърхност, която евентуално скоро също може да падне. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР